Dental Alliance
March 1, 2024

Daniel Vasilică Harpa președinte PSD Neamț: Am trăit ieri unul dintre cele mai emoționante momente din cariera mea politică și nu numai

0
Carmangeria La Cimpoeșu

YRY Residence

Restaurant Portofino

Casa Căpraru

Am trăit ieri unul dintre cele mai emoționante momente din cariera mea politică și nu numai. După 11 ani de când am preluat organizația Psd Targu Neamt am ajuns la momentul în care am predat conducerea prietenului meu, Vasile Apopei.
Am retrăit împreună cu membrii celei mai performante echipe PSD din Neamț momentele care ne-au marcat cariera politică, toate emoțiile, bucuriile și realizările din acești 11 ani.
Organizația PSD Târgu Neamț este cea care m-a definit ca om politic. Prietenia, respectul, dragostea de oameni, binele comunității, toate acestea au însemnat programul nostru politic aici, în orașul de pe Valea Ozanei.
Îmi doresc să reușesc să impun aceste valori și în organizația județeană, dar nu este ușor. Cu răbdare, încredere și determinare, însă, voi reuși. Și sunt convins că și prietenul meu, Licuță Apopei, le va continua aici, alături de voi- prietenii și colegii mei.
Succes, dragii mei, am nevoie de voi ca să reușesc ce mi-am propus: Un PSD nemțean curat, proactiv și câștigător la anul.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.