Dental Alliance
February 21, 2024

Daniel Vasilică Harpa, președinte PSD Neamț: Domnii de la PNL știu că au mințit cu nerușinare în comunicatul lor de presă și cunosc foarte bine realitatea.

0
Carmangeria La Cimpoeșu

YRY Residence

Restaurant Portofino

Casa Căpraru

 

În calitate de președinte al Organizației locale PSD Târgu-Neamț și în calitate de primar al orașului de sub Cetatea Neamț, am avut o colaborare bună cu doamna inspector Elena Preda, care a fost demisă din funcție de Inspectoratul Școlar Județean Neamț, condus de către colega noastră social-democrată, Florentina Moise. 

Din păcate, domnii de la PNL Neamț s-au obișnuit greșit în propriul partid, dând ordine politice la șefii de instituții. Noi, la PSD, nu interferăm în afara cadrului legal cu nicio instituție condusă de colegi social- democrați. Noi nu încălcăm legea spunând unui șef de instituție pe cine să dea afară sau pe cine să angajeze. Chiar dacă, din punct de vedere politic, nu agreăm unele decizii. Cazul de față este unul elocvent și cea care a fost demisă, prof. drd. Elena Preda, poate confirma că am avut ani la rând o bună colaborare pe numeroase proiecte culturale și alte activități comune- totul, fără nicio condiționare politică. 

De altfel, domnii de la PNL știu că au mințit cu nerușinare în comunicatul lor de presă și cunosc foarte bine realitatea.

Îi rugăm să o lase mai ușor cu circul ieftin, deoarece PNL este un partid care a dat țării, în decursul istoriei, oameni politici de mare valoare. E regretabil că a ajuns acum să fie reprezentat în unele organizații  de oameni care nu fac nimic, în afară de scandal și comunicate de presă calomniatoare.

 

Cu respect,

Daniel Vasilică Harpa, președinte PSD Neamț

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.