Dental Alliance
March 1, 2024

Daruri pentru elevii din comuna Trifești, în cadrul campaniei de fapte bune a social-democraților

0
Carmangeria La Cimpoeșu

YRY Residence

Restaurant Portofino

Casa Căpraru

Miercuri, 20 decembrie, membrii organizației PSD Trifești au inițiat, la nivelul comunei, campania PSD “De Crăciun, împreună”.

Acțiunea a avut loc în școlile generale din Trifești, Branistei și Sofracesti și a constat în oferirea de daruri (dulciuri și rechizite școlare) tuturor copiilor de la grădinițe și celor din clasele I-IV.
“A fost o acțiune amplă, care s-a bucurat de un real succes, atât în rândul copiilor, cât și al părinților acestora.
Transmitem sărbători fericire tuturor locuitorilor comunei noastre!”, spune Bogdan Pricope, președintele PSD Trifești.
——
O dată cu lansarea campaniei de fapte bune la nivel de județ, în luna decembrie, social-democrații au trecut politica pe plan secund și se dedică acțiunilor sociale/umanitare pentru a împărtăși căldura și speranța în comunitățile din Neamț.

Brazi împodobiți în spitale, proiecții de film și concerte de colinde, cadouri pentru copiii necăjiți, donații de PC-uri și… timp petrecut împreună cu nemțenii mai puțin norocoși – sunt doar o parte din ce au realizat social-democrații nemțeni în cadrul acestei initiative, până acum.

„ Indiferent de furtuni și lovituri, social-democrația a rezistat datorită sprijinului poporului român. De aceea, campania >De Crăciun, Împreună!< vine din recunoștința noastră pentru cei care ne dau putere și încredere să mergem mai departe.”, transmite Daniel Vasilică Harpa, primarul orașului Târgu-Neamț și președintele PSD Neamț, initiatorul acestei campanii de fapte bune.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.