July 25, 2021

De ce televiziunea CNS din Roman nu mai emite?

CNS TV, o televiziune din Roman care emite din 1996 în Roman și era deținută de familia Grecu, proprietara Hotelului Unirea din Iași, nu mai emite, pentru că toți angajații au demisionat deoarece nu și-au primit salariile, iar contribuțiile către stat nu au fost achitate.

Angajatorul nu este Conex Invest SRL Iași, firma soților Grecu, ci societatea CNS Media Solutions SRL din Mogoșoaia, județul Ilfov, unde administrator și asociat unic este Ovidiu Rîpanu, un personaj controversat, care a fost trimis în judecată de procurorii DNA în două dosare. Acesta a fost acuzat că, în perioada cât a fost director la Achiziții în cadrul Loteriei Române, a devalizat bugetul companiei naționale.

Cum a ajuns inculpatul Rîpanu să controleze TV CNS din Roman, a cărei licență este deținută de un om de afaceri din Iași?

Mulți îl consideră responsabil pe deputatul Mugurel Cozmanciuc, președintele PNL Neamț, care este bun prieten cu Ovidiu Rîpanu. Cei doi au fost văzuți nu o dată prin diverse medii bucureștene, iar în campania electrorală de la locale, Rîpanu l-a însoțit pe candidatul Cozmanciuc în aproape toate deplasările din teritoriu. Calitatea de inculpat a lui Rîpanu, judecat pentru afaceri oneroase cu banii Loteriei Române, nu l-a deranjat pe Cozmanciuc, recent inculpat și el pentru fapte de corupție.

Mai multe detalii aici

ȘtiiCă?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.