Suplimente Alimentare Imunyze

De la începutul războiului dintre Ucraina și Rusia, în țara noastră au ajuns mii de refugiați, la Spitalul Municipal de Urgență Roman au fost investigați 6 ucrainieni

Acoperisul1

Condor Resort
La Spitalul Municipal de Urgență Roman au fost investigați 6 ucrainieni:
-pe 26 februarie, o femeie de 47 de ani a fost victima unui accident rutier. În urma investigațiilor CPU au rezultat fractura antebraț stâng și contuzie genunchi. A fost internata pe Ortopedie unde s-a intervenit chirurgical, evoluție favorabilă și a fost externata pe 5 martie.
– victima aceluiași accident rutier, nora pacientei internate, a fost investigata în CPU, fiind diagnosticată cu o contuzie toraco-abdominala.
-o femeie de 35 de ani împreună cu fiica de 12 ani au fost testate PCR pentru a se putea deplasa în Italia, la rude, unde și-au găsit liniștea.
-un bărbat de 71 de ani, cetățean ucrainian, a fost implicat intr-un accident rutier și transportat la CPU în vederea recoltării alcoolemiei.
– o femeie de 63 de ani din Ucraina a fost investigata în CPU cu diagnostic de sincopa, sindrom dureros abdominal colica biliara, sindrom emetizant, stare lipotimica care în urma investigațiilor și tratamentului efectuat nu a necesitat internare.
Vă dorim tuturor sănătate, liniște și pace !

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.