Dental Alliance

Laurentiu Leoreanu

Lucian Micu

De Ziua Națională au fost din nou în linia întâi, doar că acum, în inimă și-n gând!

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

Go Padel Roman

Curaj, pasiune, rezistență… acestea sunt calitățile veteranilor de război – a celor pentru care, din păcate, timpul este tot mai necruțător. Ieri, de Ziua Națională a României, după onorul prezentat Armatei și momentele frumoase petrecute împreună, mi-am dorit să fiu aproape și de veteranii noștri, cei care și-ar fi dorit să participe în Piața Roman Vodă la defilarea militară.
Convins că avem datoria de a-i prețui pe adevărații patrioți care oferă șansa generațiilor tinere să înțeleagă faptul că libertatea de a trăi, de a visa și de a iubi a fost câștigată prin luptă și jertfă, am trecut pragul casei domnului Zaharia Gheorghe și domnului Ostaci Ioan – veterani de război, care se apropie de vârsta de 100 de ani. Atât eu, cât și domnul deputat Laurențiu Dan Leoreanu, le-am strâns mână și i-am asigurat că Romanul nu-i uită, iar în ciuda timpului necruțător, i-am îndemnat să zâmbească și să creadă în tineri. Le-am oferit un simbol, o amintire și promisiunea că ne vom revedea.
Să privim ori decât ori avem ocazia cu respect spre trecut și să-i așezăm pe eroi la locul lor – în sufletul nostru și al copiilor, cei care vor putea duce mărturia mai departe!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.