Dental Alliance
October 7, 2022

Delgaz Grid a investit, anul trecut, peste 10 milioane de lei în județul Neamț pentru modernizarea rețelei de gaz

Acoperisul1

Complexul Tineretului Horia

Petrodan Construction

  • Investițiile s-au derulat la Roman și Piatra Neamț

 

Delgaz Grid a derulat, anul trecut, în județul Neamț proiecte de investiții în valoare de peste 10  milioane de lei pentru modernizarea sistemului de distribuție a gazelor naturale, pe o lungime de aproximativ 17 kilometri. Proiectele de investiții de înlocuire a conductelor și branșamentelor de gaze naturale s-au derulat la Roman (11 km) și Piatra Neamț( aprox. 6 km).

 

Tot anul trecut, rețeaua de distribuție a fost extinsă cu peste 16 kilometri și a fost modernizată o stație de reglare-măsurare a gazelor naturale. Totodată, în parteneriat cu autoritățile locale, a fost înființată o nouă distribuție de gaze naturale, pentru racordarea de noi consumatori, la Capșa-Bicaz. 

 

Scopul investițiilor este creșterea calității serviciilor în ceea ce privește continuitatea și siguranța, precum şi a numărului clienților racordați la rețea pentru a beneficia de gaze naturale. 

 

Delgaz Grid a investit în anul 2021 în distribuția de gaze naturale din întreaga zonă de responsabilitate, peste 330 de milioane lei, în special pentru modernizarea a 310 kilometri de conducte și branșamente gaz, rețeaua de distribuție fiind extinsă cu 575 de kilometri. Tot anul trecut, în parteneriat cu autoritățile locale au fost înființate 5 noi distribuții de gaze naturale și au fost modernizate 6 stații de reglare măsurare a gazelor naturale.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.