Dental Alliance
November 28, 2023

Depășire periculoasă: mopedist accidentat în timpul unei depășiri, în Neamț

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

Revelion Casa Chianti

La data de 14 iulie a.c., în jurul orei 11.00, polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe Drumul Județean 156 A, în localitatea Roznov. Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că, în timp ce o femeie, de 33 de ani, din Roznov, conducea un autoturism în localitatea Roznov, ar fi efectuat depășirea unui moped, pe un sector de drum cu marcaj longitudinal continuu, iar pentru a evita impactul cu un auto ce circula din sensul opus, ar fi intrat în coliziune cu mopedul, condus de un bărbat de 66 de ani, din Piatra Șoimului.

În urma evenimentului rutier, a rezultat rănirea conducătorului de moped și a unei femei de 58 de ani, pasager pe moped. Ambii participanți la trafic au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În cauză, polițiștii continuă cercetările, sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a avut loc acest eveniment.

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap