September 27, 2020

Depistat la volan sub influența Cannabisului. Tânărul de 22 de ani a rămas fără permis!

Polițiștii rutieri din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț au depistat în trafic, ieri, un tânăr de 22 de ani, aflat sub influența substanțelor psihoactive.

La data 24 iunie a.c., polițiștii rutieri din cadrul Poliției municipiul Piatra Neamț au depistat un tânăr, de 22 de ani, din localitatea Păstrăveni, în timp ce conducea un autoturism pe o stradă din Piatra Neamț, fiind sub influența substanțelor psihoactive.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul drugtest, iar rezultatul a indicat o valoare pozitivă pentru Cannabis. Acesta a fost condus la spital, unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii, cu exactitate, a prezenței substanţelor psihoactive.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Neamț atrage atenția asupra faptului că, în conformitate cu articolul 336, alineatul 2 din Codul penal, ,,se pedepsește cu închisoare de la unu la cinci ani sau cu amendă, persoana aflată sub influenţa unor substanţe psihoactive, care conduce un vehicul, pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.