San Marco Roman
Wed. Jul 17th, 2019

DEPISTAŢI SUB INFLUENŢA ALCOOLULUI LA VOLAN

Trei persoane cercetate pentru conducerea pe drumurile publice a unui vehicul cu o alcoolemie peste limita legală.

În seara de 14 august a.c., orele 23:50, un echipaj de poliţie din cadrul Poliţiei Oraşului Roznov a depistat în trafic, pe strada Eternității din Slobozia, un autoturism condus de un localnic de 22 de ani. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de peste 0,40mg/l alcool pur în aerul expirat.

La data de 15 august a.c., poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Roman au depistat în interiorul localităţii Valea Ursului, un bărbat de 41 de ani, din Roman, care conducea un autoturism pe DJ 207 C. Fiind testat cu aparatul etilotest, acesta a indicat o valoare de peste 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La data de 15 august a.c., poliţiştii Secţiei de Poliţie Ştefan cel Mare au depistat un bărbat de 44 de ani, din Piatra Neamţ, care conducea un autoturism din direcţia Girov – Gura Văii şi care fiind testat cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 1,85 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus de poliţişti la spital în vederea prelevării de probe biologice.

În toate cele trei cazuri prezentate, poliţiştii continuă cercetările asupra conducătorilor auto sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul cu o alcoolemie peste limita legală. Totodată, acestora le-au fost reţinute permisele de conducere, fiindu-le eliberate dovezi înlocuitoare – fără drept de circulaţie.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.