July 26, 2021

Deputat Laurențiu Dan Leoreanu: Am urcat la Tribuna Parlamentului astăzi cu gândul la romașcani, nemțeni, oamenii pe care îi reprezint și care îmi dau puterea de a fi mereu mai mult, resposabil și demn!

Astăzi, am avut deosebita onoare de a conduce ședința de plen a Camerei Deputaților, moment de maximă responsabilitate și care, trebuie să recunosc, m-a încărcat cu o doză puternică de emoție.
A fost o nouă experiență, o nouă activitate, o nouă responsabilitate, de care cred că m-am achitat foarte bine. Sedința s-a desfășurat în condiții foarte bune, într-o atmosferă de lucru operativă și echilibrată, așa cum este firesc să fie toate ședințele din Parlamentul României.
Am urcat la tribună cu gândul la romașcani, nemțeni, oamenii pe care îi reprezint și care îmi dau puterea de a fi mereu mai mult, resposabil și demn! Pentru asta vă mulțumesc din inimă!
Totodată le multumesc tuturor colegilor deputați liberali pentru susținerea oferită în a ocupa funcția de vicepreședinte al Camerei Deputaților, dar în mod special domnului Presedinte al PNL și al Camerei Deputatilor – Ludovic Orban pentru încrederea acordată în a debuta în această onoranta și emoționantă misiune. Mă înclin cu respect!
Laurențiu Dan Leoreanu

Deputat, PNL

ȘtiiCă?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.