Dental Alliance

Deputat Laurențiu Dan Leoreanu: Vești bune pentru romașcani! În sfârșit, putem moderniza și extinde Școala „Carol I” din municipiul Roman cu fonduri europene!

0
YRY Residence

În sfârșit, putem moderniza și extinde Școala „Carol I” din municipiul Roman cu fonduri europene! Mai exact, este vorba de suma de 17.496.670,22 lei, care va fi utilizată pentru reabilitarea, modernizarea, extinderea și dotarea școlii, pentru construirea și dotarea unei săli de sport pentru învățământul general obligatoriu, precum și pentru reabilitarea și dotarea unei grădinițe.
Important de precizat este și că școala se afla în cartierul Nicolae Bălcescu și prin acest proiect se reabilitează și străzi din acest cartier.
Așa cum menționam, modernizarea va fi făcută prin fonduri europene, mai exact prin Programul Operațional Regional (POR) 2014-2020, coordonat de Ministerul Dezvoltării.
Vă promit că voi urmări îndeaproape îndeplinirea acestui obiectiv de investiții, pentru că elevii care învață la Școala Carol I merită cele mai bune condiții, ca toți copiii din această lume, iar părinții lor trebuie să aibă liniștea că aceștia învață într-un mediu modern și plăcut!

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap