Dental Alliance

June 16, 2024

Deputat Laurențiu Leoreanu: Acest week-end a fost dedicat momentelor de regăsire în rugăciune și introspecție, privind în noi și în sufletele celor din jur, cu bunătate și speranță

0
YRY Residence

Go Padel Roman

Acest week-end a fost dedicat momentelor de regăsire în rugăciune și introspecție, privind în noi și în sufletele celor din jur, cu bunătate și speranță.
În seara zilei de vineri, am participat la slujba de vecernie închinată Sfintei Cuvioase Parascheva, la hramul Catedralei Arhiepiscopale din Roman, la invitația Înaltpreasfințitului Arhiepiscop al Romanului și Bacăului, părintele nostru Ioachim, cu sufletul aproape de romașcani și de locul care îmi va fi mereu “acasă”.
Sâmbătă, în zi de mare sărbătoare a Moldovei, la invitația Înaltpreasfințitului Mitropolit al Moldovei și Bucovinei, parintele nostru Teofan, la Iași, am simțit din plin energia curată a zeci de mii de credincioși, uniți prin rugăciune și suflete deschise, alături de colegi din Parlament, oficialități din județele regiunii, dar și de prietenul nostru Adrian Veștea, ministrul dezvoltării, lucrărilor publice și administrației.
Astăzi, din nou acasă, la Roman, alături de oameni dragi și frumoși sufletește, am participat la liturghia oficiată de Înaltpreasfințitul Ioachim, Arhiepiscopul Romanului și Bacăului, alături de Înaltpreasfințitul Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului. Intr-o zi minunată de toamnă, în aer liber, in curtea Arhiepiscopiei, alături de zeci de preoți din parohiile noastre și de sute de credincioși, am simtit un fior aparte, pe care doar acasă, în credință și apropiere de oameni, îl poți simți.
Dumnezeu să ne ocrotească si să pogoare asupra noastră, Harul Său!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.