Dental Alliance
February 6, 2023

Deputat Laurențiu Leoreanu: Alături de colegii din PNL, voi fi mereu atent la dinamica economiei noastre, sustinerea spre consolidarea sectorului privat fiind vitală pentru viitorul României

YRY Residence

Acoperisul1

Europa trece printr-o situație dificilă, iar România, din păcate, nu a fost ocolită de efectele economice ale războiului din nord-est, dintre Ucraina și Rusia.
Partidul Național Liberal a fost mereu orientat spre consolidarea mediului privat, motorul întregii economii naționale. În acest sens, premierul liberal Nicolae Ciucă a anunțat un set de măsuri menite să vină în sprijinul mediului de afaceri, cu efecte în viața fiecăruia dintre noi.
Începând din această săptămână, antreprenorii din România se pot înscrie pe platforma www.imminvest.ro, pentru a accesa fondurile puse la dispoziție prin Programul IMM INVEST PLUS, ca urmarea aprobării de către Comisia Europeană a strategiei Guvernului României de alocare a 4 miliarde de euro pentru sprijinirea mediului privat, în contextul invaziei Ucrainei de către Rusia.
Alături de colegii din PNL, voi fi mereu atent la dinamica economiei noastre, sustinerea spre consolidarea sectorului privat fiind vitală pentru viitorul României, atât pe termen scurt, cât mai ales pe termen mediu și lung.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap