Dental Alliance
November 28, 2023

Deputat Laurențiu Leoreanu: Am avut astăzi plăcerea de a participa la deschiderea Reuniunii Comitetului Interministerial de Nivel Înalt al Forței de Jandarmerie Europene

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

Revelion Casa Chianti

Am avut astăzi plăcerea de a participa la deschiderea Reuniunii Comitetului Interministerial de Nivel Înalt al Forței de Jandarmerie Europene, în contextul exercitării președinției acestui format de către țara noastră, prin Jandarmeria Română.
Forța de Jandarmerie Europeană reprezintă o expresie a efortului colectiv de contribuție la stabilitatea și securitatea internațională la care România a aderat în 2008.
Cu ocazia participării la deschiderea lucrărilor am avut oportunitatea de a saluta eforturile depuse pentru îndeplinirea obiectivelor asumate pe timpul exercitării conducerii Comitetului Interministerial de Nivel Înalt și am subliniat importanța dezvoltării și consolidării parteneriatelor, cu un simbolism aparte în ceea ce privește construcția cooperării dintre Forța de Jandarmerie Europeană și Inspectoratul General de Carabinieri din Ministerul Afacerilor Interne al Republicii Moldova. Întărirea cooperării dintre statele care luptă în numele valorilor democratice este cel mai important instrument pentru asigurarea păcii, securității și prosperității la nivel internațional.

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap