Dental Alliance

Laurentiu Leoreanu

Lucian Micu

Deputat Laurențiu Leoreanu: Am inițiat un proiect de lege care va crea posibilitatea compensării în bani pentru biletele de transport cu trenul rămase neutilizate de către pensionari

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

Go Padel Roman

Când vorbim despre seniorii României, despre părinții și bunicii noștri, despre cei care și-au dedicat viața construirii unui azi de care ne putem bucura, vorbim despre recunoștință și respect.
Alături de colegi din Partidul Național Liberal, am inițiat un proiect de lege care va crea posibilitatea compensării în bani pentru biletele de transport cu trenul rămase neutilizate de către pensionari.
De foarte multe ori, această facilitate a transportului gratuit rămâne neutilizată, iar inițiativa noastră vine să așeze în parametri firești acest drept oferit seniorilor.
Sper ca toate celelalte partide parlamentare să susțină proiectul nostru și să avem o măsură legislativă aplicată cât mai rapid, pentru că vorbim nu doar despre o categorie vulnerabilă, ci despre oamenii cărora le datorăm tot ce suntem azi, cei care își leagă numele de mândria de a fi român acum și mereu!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.