Dental Alliance
February 6, 2023

Deputat Laurențiu Leoreanu: Așa cum am mai spus, voi urmări cu mare atenție proiectele de infrastructură importante pentru cetățenii care m-au investit cu încredere, implicat în mod activ

YRY Residence

Acoperisul1

În ultimele luni s-a lucrat într-un ritm accelerat pentru îndeplinirea tuturor pașilor necesari în vederea lansării licitației pentru lucrările de proiectare și execuție a două loturi strategice din Autostrada Unirii. Ministerul Transporturilor a solicitat Executivului aprobarea investiției, până la sfârșitul acestei luni. Este vorba despre sectoarele Tg. Mureș – Miercurea Nirajului (22 km) și Tg. Neamț – Leghin (29,9km), lucrări estmate la 6 miliarde de lei și care trebuie finalizate până în august 2026, pentru a se respecta criteriile impuse de PNRR, sursa de finanțare pentru aceste sectoare. Este încă un pas major spre implementarea acestui proiect extrem de important pentru estul României.
Așa cum am mai spus, voi urmări cu mare atenție proiectele de infrastructură importante pentru cetățenii care m-au investit cu încredere, implicat în mod activ.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap