Dental Alliance
August 10, 2022

Deputat Laurențiu Leoreanu: Astăzi este despre Centrul Multicultural „Unirea”, un proiect care vizează reabilitarea fostului cinematograf, precum și a zonelor de acces

Acoperisul1

AMF-Bruns

Complexul Tineretului Horia

Petrodan Construction

Atunci cînd anunțam semnarea proiectelor ce vizează reabilitarea și dotarea Liceului „Vasile Sav”, precum și sistematizarea cartierului „Fabricii”, vorbeam despre faptul că va urma semnarea mai multor finanțări nerambursabile pentru proiecte importante în municipiul Roman.
Astăzi este despre Centrul Multicultural „Unirea”, un proiect care vizează reabilitarea fostului cinematograf, precum și a zonelor de acces, un obiectiv dorit de foarte mulți romașcani și pe care ne-am concentrat atenția de foarte mult timp și pentru care s-a semnat acum finanțarea la Ministerul Dezvoltării.
Traseele administrative, de la idee și până la implementarea propriu-zisă implică foarte multă muncă și din păcate apar blocaje administrative, dar am urmărit permanent traseul acestor proiecte și am luptat mereu pentru a depăși fiecare piedică apărută! Nu a fost ușor, dar merită!
Astăzi mă refer la aproximativ 15 milioane de lei care se vor investi în reabilitarea, modernizarea și dotarea clădirii fostului cinematograf „Unirea”, dar și în sistematizarea zonei, proiectul urmând a fi finalizat în anul 2023, cu facilități și dotări moderne, așa cum romașcanii merită!
Nu ne oprim aici, nici eu nici echipa condusă de domnul primar Leonard Achiriloaei, cu care sunt în contact permanent și pe care o sprijin cu toată forțai! Vor urma și alte obiective, fie că vorbim despre infrastructura școlară, fie despre cea rutieră, dar despre acestea vom discuta la momentul oportun, când vom avea etape concrete parcurse!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.