Dental Alliance
March 1, 2024

Deputat Laurențiu Leoreanu: Ca fost profesor, înțeleg foarte bine nevoile cadrelor didactice, durerile și motivația lor.

0
Carmangeria La Cimpoeșu

YRY Residence

Restaurant Portofino

Casa Căpraru

Guvernarea liberală a fost concentrată pe viitorul României, cu investiții majore în infrastructura școlară, direct, dar mai ales prin atragerea de fonduri europene nerambursabile. Reabilitarea unităților de învățământ, dotări moderne, crearea de noi facilități necesare sunt direcții asumate în toată țara.
Mai mult decât asigurarea infrastructurii, este important să oferim salarii decente celor care se ocupă de conturarea destinelor copiilor și nepoților noștri.
Ca fost profesor, înțeleg foarte bine nevoile cadrelor didactice, durerile și motivația lor. Astfel, vreau să remarc faptul că, după creșterea cu 30% a salariilor implementată de premierul PNL Nicolae Cică, în anul 2024 vom avea o nouă creștere a veniturilor cu un procent de 20%.
Proiectul de buget pentru anul viitor prevede majorarea salariilor profesorilor cu 13% de la 1 ianuarie 2024, într-o primă etapă, iar apoi, din 1 august, cu încă 7%.
Voi fi o voce activă și puternică în Partidul Național Liberal, dar cu atat mai mult în Parlamentul României, continuând să susțin creșterea calitativă a actului educațional, cu investiții în infrastructură, salarizare decentă, programe de perfecționare, precum și o aliniere a specializărilor la nevoile actuale, optimizând integrarea viitorilor absolvenți în piața muncii, cu resurse optime.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.