Dental Alliance
March 2, 2024

Deputat Laurențiu Leoreanu: Ca romașcan, sunt mândru că urbea pe care o reprezint continuă să ofere valoare și exemple de succes

0
Carmangeria La Cimpoeșu

YRY Residence

Restaurant Portofino

Casa Căpraru

Gala Concursului PatriotFest, la care am participat acum cateva zile, pentru mine, dincolo de postura de Președinte al Comisiei pentru apărare, ordine publică şi siguranţă naţională din Camera Deputaților, a avut și o notă de mândrie personală, ca romașcan, am fost mândru că urbea pe care o reprezint continuă să ofere valoare și exemple de succes.
Folosesc această ocazie pentru a transmite cele mai sincere felicitări și mulțumiri pentru activitatea desfășurată domnului as. drd. ing. Fabian-Cezar Lupu, premiant al secțiunii Creativitate pentru securitate, cu proiectul „Cold Spray pentru îmbunătățirea proprietăților materialelor pentru blindaje”, sub coordonarea domnului prof. univ. dr. ing. Corneliu Munteanu. Este îmbucurător că municipiul Roman oferă astfel de exemple de reușită la nivel național, iar eu consider că trebuie cu toții să ne inspirăm din activitatea acestui tânăr!
La discuțiile purtate cu cei doi implicați direct în proiect, dar și cu domnul general-maior doctor inginer Theodor Incicaș, șeful Direcției Generale pentru Armamente, i-am asigurat de întregul meu sprijin pentru evoluția proiectului propus, soluție pe care o consider extrem de interesantă și creativă, care merită să fie consolidată.
Succes!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.