Dental Alliance

June 21, 2024

Deputat Laurențiu Leoreanu: Cele mai performante județe din România sunt cele conduse de administrații liberale

0
YRY Residence

Go Padel Roman

Potrivit ultimului studiu care analizează situația economică a județelor României, cele mai performante județe din România sunt cele conduse de administrații liberale (Cluj, Ilfov, Timiș, Brașov, Constanța, Alba, Sibiu)!
Am putea vorbi despre coincidență, dacă nu am observa și faptul că cele mai sărace județe din România sunt sub administrare PSD (Olt, Dolj, Teleorman, Călărași, Mehedinți, Vaslui, Botoșani).
Este o situația implicativă, cu dublu sens, dar dincolo de toate, în județele performante, vorbim despre viziune, strategii pe termen lung, atragerea fondurilor europene, atitudini constructive, oameni de valoare și poziționări spre evoluție economică.
În zonele administrate de PSD se insistă în promovarea sistemelor de asistare socială și nu spre dezvoltare. În același timp, în aceste județe serviciile către populație sunt precare, asa cum este și serviciul de alimentare cu apă din Neamt, unde Apaserv, companie a Consiliului Județean, aflat sub tutela PSD, furnizează apă romașcanilor cu porția sau după bunul plac. Se insistă în dezinteres, apatie, în lipsa de implicare. Este foarte mult de discutat pe acest subiect, dar dincolo de toate cifrele nu mint.
Consider că administrația trebuie făcută privind vizionar spre viitor, nu doar spre un azi tratat cu suficiență, cu investiții și strategii care să aducă plus valoare pe termen mediu și lung și nu simplist, pentru că a fi ancorat doar în prezent și în imediatul mâine înseamnă adâncire într-o dezvoltare precară.
Mereu, am căutat proiectele sustenabile și nu voi abdica niciodată de la aceste principii, este obligația pe care o am față de comunitatea care m-a investit cu încredere și voi rămâne mereu dedicat acestor principii. De aceea m-am construit ca un barbat care când spune “Fac!”, apoi chiar fac!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.