Dental Alliance
November 29, 2023

Deputat Laurențiu Leoreanu: Construcția A7, autostrada care va lega Moldova de București, se apropie de începerea efectivă a construcțiilor

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

Revelion Casa Chianti

Pentru sectorul Ploiești – Buzău, cele trei loturi aferente, au fost deja desemnați câștigătorii licitației și s-au emis autorizații parțiale de construire.
Pentru sectorul Buzău – Focșani, împărțit în patru loturi, cu o valoare totală estimată de 4,1 miliarde de lei, de astăzi a început depunerea ofertelor, după o scurtă întârziere generată de cele peste 600 de clarificări solicitate.
Urmează loturile care vor conecta localitățile Focșani – Bacău – Roman – Pașcani, evoluție pe care o urmăresc cu mare atenție și interes.
Finanțarea acestor tronsoane se va realiza prin PNRR, fiind o prioritate națională, iar pentru Regiunea Nord-Est o investiție esențială dezvoltării economice pe termen mediu și lung. Mai mult, alocarea de fonduri prin PNRR impune obligația ca lucrările să fie finalizate până la sfârșitul anului 2026, ceea ce crează o presiune utilă accelerării tuturor demersurilor.

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap