Dental Alliance
October 7, 2022

Deputat Laurențiu Leoreanu: Construcția A7, autostrada care va lega Moldova de București, se apropie de începerea efectivă a construcțiilor

Acoperisul1

Complexul Tineretului Horia

Petrodan Construction

Pentru sectorul Ploiești – Buzău, cele trei loturi aferente, au fost deja desemnați câștigătorii licitației și s-au emis autorizații parțiale de construire.
Pentru sectorul Buzău – Focșani, împărțit în patru loturi, cu o valoare totală estimată de 4,1 miliarde de lei, de astăzi a început depunerea ofertelor, după o scurtă întârziere generată de cele peste 600 de clarificări solicitate.
Urmează loturile care vor conecta localitățile Focșani – Bacău – Roman – Pașcani, evoluție pe care o urmăresc cu mare atenție și interes.
Finanțarea acestor tronsoane se va realiza prin PNRR, fiind o prioritate națională, iar pentru Regiunea Nord-Est o investiție esențială dezvoltării economice pe termen mediu și lung. Mai mult, alocarea de fonduri prin PNRR impune obligația ca lucrările să fie finalizate până la sfârșitul anului 2026, ceea ce crează o presiune utilă accelerării tuturor demersurilor.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.