PSD Roman

September 19, 2020

Deputat Laurențiu Leoreanu: Date fiind blocajele comerciale apărute ca urmare a pandemiei de la începutul anului 2020, Guvernul PNL a adoptat o serie de măsuri menite să sprijine societățile comerciale

Date fiind blocajele comerciale apărute ca urmare a pandemiei de la începutul anului 2020, Guvernul PNL a adoptat o serie de măsuri menite să sprijine societățile comerciale care au fost afectate de perioada de criză.

Prin Ordonanța de Urgență nr. 69/2020, pentru modificarea și completarea Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal, precum și pentru instituirea unor măsuri fiscale, s-a stabilit, printre altele, anularea accesoriilor aferentelor obligațiilor bugetare anterioare datei de 31 martie.

Mi-au fost sesizate, de către agenții comerciali, o serie de sincope în ceea ce privește aplicarea acestor măsuri, fapt ce m-a determinat să iau legătura cu domnul Florin Cîțu, Ministrul Finanțelor Publice, la care am găsit toată disponibilitatea pentru a identifica metodele necesare urgentării aplicării prevederilor OUG 69/2020.

Am fost asigurat de soluționarea acestei situații, prin clarificarea normelor de aplicare, stabilirea procedurilor și structurilor organizatorice interne, astfel încât beneficiarii ordonanței să poată accesa măsurile stabilite în termen foarte scurt, dorind să-i mulțumesc domnului ministru pentru deschidere și celeritate.

Așa cum știți, am fost și sunt mereu la dispoziția celor ce m-au investit cu încredere, pentru a găsi canalele optime de soluționare a problemelor pe care le întâmpină și vă asigur că voi investi toată energia în acest sens!

Laurențiu Leoreanu

Deputat, PNL

PNL Roman

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.