Dental Alliance

Laurentiu Leoreanu

Lucian Micu

Deputat Laurențiu Leoreanu: Dialogul este calea pentru rezolvarea oricăror probleme!

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

Go Padel Roman

Nu pot sta în expectativă când alocările bugetare de la Consiliul Județean Neamț sunt mici, mici spre deloc, de parcă Romanul nu ar fi parte a județului Neamț.
Bugetul municipiului Roman, pentru anul 2024, este în dezbatere în aceste zile. Urmează un an complicat pentru comunitatea noastră, cu multe provocări, cu greutăți, dar și oportunități.
Ieri, am participat la întâlnirile de lucru cu reprezentanții domeniilor principale de interes – educație, sănătate, cu reprezentanți ai seniorilor romașcani și ai mediului de afaceri, pentru a oferi parte din expertiza mea, atât la nivel local, cât și național, oferind opinii și informații de la nivel administrativ central, precum și sprijinul meu pentru bugetul nostru.
Am fost mereu aproape de comunitate, iar astfel de întâlniri de lucru sunt elemente centrale în activitatea mea, iar acum, când orașul suferă, când este supus unor atacuri fără precedent, vreau să fiu și mai implicat în tot ce se întâmplă, cu toată energia de care dispun.
Așadar, bugetul Romanului pe anul 2024 va fi axat pe asigurarea funcționalității sistemelor de educație, sănătate, administrație, mediul de afaceri, ordine și siguranță publică, dar și pe investiții în toate domeniile de interes ale comunității noastre!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.