Dental Alliance

Deputat Laurențiu Leoreanu: Eliminăm declarația pe proprie răspundere pentru românii cu mai multe locuri de consum energetic și îi ajutăm pe chiriași!

0
YRY Residence

Împreună cu alți colegi parlamentari, am inițiat și depus, în această dimineață, un proiect legislativ prin care indiferent câte proprietăți are o persoană, aceasta va plăti doar în funcție de consum, un preț plafonat. Consider că este o modificare esențială, mai ales pentru chiriașii, părinții, bunicii, copiii care nu au contractele de furnizare de energie pe numele lor și care poate nu au venituri substanțiale și ar fi plătit semnificativ mai mult pentru facturile la energie.
Am solicitat ca acest proiect de lege să fie supus în regim de urgență dezbaterii și aprobării Parlamentului, dar mă bucură enorm să aflu că, urmare a unei discuții cu ministrul energiei, premierul PNL Nicolae Ciucă va iniția o Ordonanță de Urgență prin care să se elimine aceste declarații. Astfel, toți cetățenii vor beneficia de tarifele plafonate indiferent de numărul locurilor de consum. Nu contează cine ia această măsură, Parlamentul sau Guvernul, important este să se facă!

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap