Mon. May 20th, 2019

Deputat Laurențiu Leoreanu – “Emoție, profesionalism, unitate, implicare”

Emoție, profesionalism, unitate, implicare – sunt doar câteva dintre cuvintele care pot descrie ceea ce am simțit ca participant la Summit-ul Partidului Popular European (PPE) al liderilor locali și regionali care a avut loc ieri, la București.

O energie pozitivă a 4000 de participanți – lideri regionali și aleși locali din țările Uniunii Europene, desigur și din România, au arătat puterea și capacitatea administrativa a PPE, cea mai importantă structură politică din Parlamentul European, precum și locul pe care România, prin Partidul Național Liberal, îl poate avea la masa deciziilor.

Cu această ocazie PNL și-a lansat candidații pentru Parlamentul European, lista deschisă de reputatul jurnalist militant pentru statul de drept și o Românie prosperă – Rareș Bogdan.

Au participat, printre alții, Manfred Weber -candidatul PPE la președinția Comisiei Europene, Michael Schneider – președintele grupului PPE în Comitetul Regiunilor, Antonio López-Istúriz White – secretarul general al PPE, Dara Murphy – directorul campaniei PPE pentru europarlamentare, primari de mari municipii din România și din UE, precum și președintele României, domnul Klaus Iohannis.

Atât din discursul lui Manfred Weber, cât și din cel al președintelui Iohannis rezultă clar că, în momentul de față, sub actuala guvernare, România este pe un traseu greșit ce ne distanțează de valorile europene, doar pentru a susține interesele unui grup politic (PSD-ALDE), dar îndepărtând cetățenii acestei țări de valorile europene viabile și de bunăstarea stabilă.

Avem nevoie de o reașezare rapidă pe drumul firesc al evoluției, cu o bună, coerentă reprezentare a României în Parlamentul European, într-un grup puternic și unit, așa cum este Partidul Popular European din care PNL face parte și în care Partidul Național Liberal este o voce puternică!

România în primul rând!
E timpul României!

Laurențiu Loreanu

Deputat, PNL

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.