Dental Alliance

Deputat Laurențiu Leoreanu: Ieri am primit-o pe Bonnie Carroll, președinta și fondatoarea Tragedy Assistance Program for Survivors (TAPS)

0
YRY Residence

În cursul zilei de ieri, alături de colegii din Comisia pentru apărare, ordine publică și siguranță națională și de doamna deputat Ana Loredana Predescu am primit-o pe Bonnie Carroll, președinta și fondatoarea Tragedy Assistance Program for Survivors (TAPS) – Programul de Asistență pentru Supraviețuitorii Tragediilor, a cărui misiune este să acorde îngrijire materială și morală veteranilor și familiilor îndurerate de pierderea celor dragi pe câmpurile de luptă.
Însăși văduva unui veteran de război, Bonnie Carroll a făcut eforturi asidue, de-a lungul timpului, astfel încât Programul de Asistență pentru Supraviețuitorii Tragediilor să aibă relații și filiale în 53 de țări. Misiunea TAPS se va extinde și în România, cu ajutorul doamnei Ana Loredana Predescu, ambasadoarea acestui program, alături de sprijinul și implicarea instituțiilor de profil din țara noastră.
Pentru că eroii nu mor niciodată, ci trăiesc veșnic în amintirea și sufletele noastre, înființarea unei filiale a TAPS în România se constituie ca un omagiu adus eroilor, care de-a lungul timpului au devenit adevărate simboluri ale curajului și abnegației, iar datoria noastră, a tuturor, este de a demonstra că am înțeles sensul jertfei lor supreme.

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap