Dental Alliance
October 2, 2023

Deputat Laurențiu Leoreanu: Începând cu anul 2022, guvernarea liberală a alocat peste 3 miliarde euro ca investiții în unitățile de învățământ preuniversitar și superior.

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

Începând cu anul 2022, guvernarea liberală a alocat peste 3 miliarde euro ca investiții în unitățile de învățământ preuniversitar și superior. Banii provin atât de la bugetul de stat, cât și din fondurile alocate României prin PNRR.
PNL își dorește unități de învățământ moderne, dotate în conformitate cu cerințele actuale. Doar printr-o infrastructură la standarde europene, România poate avea o educație de calitate, în care cadrele didactice, personalul didactic auxiliar și nedidactic să fie bine și corect retribuite, să își poată face meseria cu mândrie, iar elevii și studenții să beneficieze de toate resursele necesare învățării.

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap