Dental Alliance

Laurentiu Leoreanu

Lucian Micu

Deputat Laurențiu Leoreanu: Mă bucur să anunț semnarea contractului de lucrări pentru Centrul multicultural „Unirea”, de către domnul primar Leonard Achiriloaei, acum și pentru partea de clădire, după ce, în urmă cu ceva timp, a fost semnat contractul pentru reabilitarea zonei adiacente.

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

Go Padel Roman

Uneori lucrurile nu se leagă în ritmul pe care ni l-am dori, mai ales când depindem de factori pe care nu îi putem controla, fie că vorbim despre aspecte birocratice ale instituțiilor din România, fie despre implicațiile și reglementările legislative, dar am ajuns, iată, în momentul în care unul dintre cele mai solicitate proiecte intră în linie dreaptă.
Mă bucur să anunț semnarea contractului de lucrări pentru Centrul multicultural „Unirea”, de către domnul primar Leonard Achiriloaei, acum și pentru partea de clădire, după ce, în urmă cu ceva timp, a fost semnat contractul pentru reabilitarea zonei adiacente.
Municipiul Roman avea nevoie de un astfel de spațiu, care să coaguleze universul artistic romașcan, chiar dacă sala din incinta palatului administrativ și-a dovedit utilitatea în ultimii ani, un spațiu dedicat fiind mult mai potrivit, mai ales cu orientare spre funcția de cinematograf, dar nu numai.
Vom avea la Roman un spațiu potrivit pentru proiecții, spectacole, flexibil și adaptat condițiilor moderne, așa cum romașcanii merită. Valoarea totală a proiectului, de 15,6 milioane de lei, va fi suportată în mare parte din fonduri nerambursabile care însumează aproximativ 15 milioane de lei. Este important că administrația locală reușește să aducă astfel de fonduri în comunitate, fără de care dezvoltarea locală ar fi practic imposibilă. Este multă muncă în spate, o luptă enormă cu piedicile administrative, dar iată că, atunci când se vrea, se poate!
Proiectul vizează, pe lângă dotările interioare, specifice, reabilitarea, consolidarea și modernizarea clădirii, înlocuirea tâmplăriei, termoizolare pentru creșterea eficienței energetice, recompartimentări interioare conforme funcționalității specifice, reabilitarea și modernizarea părților carosabile adiacente, protejarea traficului pietonal prin înființarea de trotuare, reparații ale treptelor de acces, amenajarea spațiilor verzi și a parcărilor din proximitate și dotarea cu săli de spectacol la nivel actual.
Urez succes tuturor celor implicați, având convingerea că rezultatele se vor vedea în timp cît mai scurt și la standardele pe care romașcanii le merită!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.