Dental Alliance
April 2, 2023

Deputat Laurențiu Leoreanu: Mă bucur să vă informez că familiile vulnerabile intră într-un amplu proiect de intervenție pentru care s-au alocat aproape 450 milioane euro

YRY Residence

Depozit Legume-Fructe

Pentru Partidul Național Liberal sunt foarte importante stabilitatea socială și investițiile orientate în echilibrarea demografică, pe termen mediu și lung, astfel încât mă bucur să vă informez că familiile vulnerabile intră într-un amplu proiect de intervenție pentru care s-au alocat aproape 450 milioane euro. Din această sumă se vor finanța servicii de consiliere specifice, cât și sprijin material direct pentru familiile monoparentale în care unicul părinte este mama, în general, dar și orientat pe copiii proveniți din medii defavorizate.
Părinții vor primi 2.000 lei pentru achiziția trusoului pentru nou-născut, iar copiii de vârstă școlară vor beneficia de fonduri pentru acoperirea cheltuielilor cu rechizitele, îmbrăcămintea și transportul până la școală, dar și pentru reparații în locuință.
Părinților cu venituri mici, care își cresc singuri copiii, vor beneficia de cursuri de recalificare profesională ce vor crește oportunitățile de angajare. Suplimentar, pe perioada acestor cursuri, dar și în timpul programului de lucru, părinții vor putea utiliza vouchere pentru plata unor activități extra-școlare ale copiilor, o măsură de sprijin extraordinară care să permită flexibilitatea programului părinților.
Serviciile de consiliere vor include sfaturi pentru reorientarea profesională și găsirea unui loc de muncă, dar și campanii de informare în materie de sănătate a reproducerii, violență domestică și pericolele traficului de persoane, crescând astfel securitatea socială și gradul de instruire al părinților, consolidând familia la modul general.

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap