Dental Alliance
March 28, 2023

Deputat Laurențiu Leoreanu: O clasă politică mai curată!

YRY Residence

Depozit Legume-Fructe

Persoanele condamnate definitiv nu mai pot candida pentru funcții publice!
Vineri, 4 noiembrie, președintele Klaus Iohannis a promulgat una din legile sustinute și de mine, prin care se modifică Legea 115/2015 pentru alegerea autorităţilor administraţiei publice locale şi Legea 208/2015 privind alegerea Senatului şi a Camerei Deputaţilor, astfel încât persoanele care la data depunerii candidaturii au fost condamnate definitiv la pedepse privative de libertate pentru infracţiuni săvârşite cu intenţie, dacă nu a intervenit reabilitarea, amnistia post condamnatorie sau dezincriminarea – NU mai pot candida!
Am fost și voi fi mereu susținătorul unei clase politice cât mai echilibrate și curate.Tocmai din acest motiv am sprijinit inițiativele care au adus aceste modificări în actul electoral, fundamentând creșterea nivelului de responsabilitate pe toate palierele politice.

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap