Dental Alliance
March 29, 2023

Deputat Laurențiu Leoreanu: Partidul Național Liberal a făcut din dezvotarea infrastructurii de autostrăzi din Moldova – o prioritate!

YRY Residence

Depozit Legume-Fructe

Partidul Național Liberal a făcut din dezvotarea infrastructurii de autostrăzi din Moldova – o prioritate!
După ce am tot vorbit despre autostrada A7, care va străbate Moldova de la nord la sud, traseu pe care se află și municipiul Roman, cu tronsoane finalizate sau aflate deja în lucru și cu o dinamică a execuției care ne sugerează încheierea integrală a lucrărilor până în anul 2027, iată că acum putem vorbim în clar și despre autostrada care va face legătura cu partea de vest a țării – A8/Autostrada Unirii.
Astfel, capetele Autostrăzii Tg. Mureș – Tg. Neamț /A8, obiectiv finanțat prin P.N.R.R., vor fi scoase la licitație, cel mai sigur în luna decembrie a acestui an, pentru proiectare și execuție, ceea ce sugerează că în primăvara anului 2023 vom putea avea contractele semnate.
Vorbim, mai precis, despre tronsoanele A8 : Tg. Mureș – Miercurea Nirajului (25 km) și Leghin – Tg. Neamț /Moțca (30 km), care vor putea fi gata până în anul 2027, iar integral – Autostrata A8 – ar trebui să fie finalizată până în anul 2030.
Voi urmări cu maximă atenție și interes acest proiect extrem de important pentru nemțeni, dar si pentru intreaga Moldovă!

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap