Dental Alliance
February 1, 2023

Deputat Laurențiu Leoreanu: Pentru mine, la fel ca pentru mulți romașcani, reabilitarea Casei “Sergiu Celibidache” este o prioritate. Din păcate, a trebuit să depășim mult prea multe piedici, dar nu am renunțat niciodată și am găsit mereu soluții pentru a face pași în față!

YRY Residence

Acoperisul1

Pentru mine, la fel ca pentru mulți romașcani, reabilitarea Casei “Sergiu Celibidache” este o prioritate. Din păcate, a trebuit să depășim mult prea multe piedici, dar nu am renunțat niciodată și am găsit mereu soluții pentru a face pași în față!
Am avut o serie de discuții punctate cu domnul Cseke Attila, ministrul Dezvoltării, Administrației și Lucrărilor Publice, dar și cu doamna Manuela Pătrășcoiu, președintele Companiei Naționale de Investiții, bazat pe argumente clare venite de la Direcția Județeană pentru Cultură Neamț, iar în acest moment vă pot informa că am reușit să deblocăm acest proiect. 🔷 Astfel, lucrările de restaurare, consolidare și reabilitare au început! Sper ca executantul care a contractat lucrarea să își facă treaba repede și bine, iar până la finalul anului viitor lucrarea să fie încheiată, așa cum prevede proiectul.
Mult succes și spor!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap