Dental Alliance
August 8, 2022

Deputat Laurențiu Leoreanu : România și cetățenii acestei țări, interesele lor, dorința lor, trebuie să fie în prim planul deciziilor luate!

Acoperisul1

AMF-Bruns

Complexul Tineretului Horia

Petrodan Construction

România, în anul 2020, a votat pentru o guvernare de dreapta și cred că este de datoria noastră să căutăm soluția optimă pentru a livra această alegere. Politica înseamnă compromis, dincolo de succes și eșec, dar este tributară unei ideologii și unei direcții alese, ba chiar impuse de votul popular. Politica înseamnă negociere și pași în favoarea evoluției, dincolo de opțiunile directe personale și ambițiile de moment.
Guvernarea Partidului Național Liberal, alături de USR PLUS și UDMR, este una naturală, firească și cred că trebuie păstrată ca varianta reală de lucru pentru depășirea crizei în care ne aflăm, sub umbra istoriei liberale, dar și în interesul cetățenilor.
Avem mare nevoie să continuăm investițiile, reformele administrative și să impunem soluții funcționale de dreapta, iar în acest sens trebuie să luăm deciziile corecte, punctate, fără a cădea în capcana populismului simplist și cinic.
Repet, pentru prezent, din construcția trecutului și pentru un viitor sustenabil, noi, cei din Partidul Național Liberal, trebuie să fim așa cum am fost mereu în fața românilor: demni, asumați și eficienți!
România și cetățenii acestei țări, interesele lor, dorința lor, trebuie să fie în prim planul deciziilor luate! Mai presus de orice, este datoria noastră să ne ridicăm la nivelul acestor criterii!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.