Dental Alliance
August 9, 2022

Deputat Laurențiu Leoreanu: Sufletul meu a fost aproape de toți ceilalți copii, părinți, bunici, cadre didactice și personal auxiliar, din toate instituțiile de învățământ din Roman

Acoperisul1

AMF-Bruns

Complexul Tineretului Horia

Petrodan Construction

În fiecare an, în această perioadă, zâmbetele copiilor și tinerilor care se întorc la școală ne încarcă pe toți cu energie, sub frumuseațea speranței unui nou început!
Ca fost profesor, aceste momente au o însemnătate aparte pentru mine și oriunde aș merge nu pot să nu mă bucur de frumusețea acestor clipe.
Anul acesta, am participat la festivitățile de deschidere ale anului școlar de la Colegiul Național „Roman-Vodă”, Liceul Tehnologic „Vasile Sav”, Școala Gimnazială „Vasile Alecsandri”, Școala Gimanzială „Alexandru Ioan Cuza” și la Liceul Teoleogic „Episcop Melchisedec”, într-un adevărat maraton, încercând să transmit gândul meu bun, direct, tuturor celor care au participat la aceste evenimente.
Sufletul meu a fost aproape de toți ceilalți copii, părinți, bunici, cadre didactice și personal auxiliar, din toate instituțiile de învățământ din Roman, cu inima de părinte, bunic, profesor, cu nostalgie, dar și speranță, cu zâmbet și îmbrățișări calde!
Succes în noul an școlar, tuturor, cu putere de muncă, inspirație, bucurie și mai ales sănătate!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.