Dental Alliance
November 27, 2022

Deputat Laurențiu Leoreanu: Unitate în diversitate / Identitate românească – Portul popular din zona Roman, activitate sub organizarea femeilor liberale din Zona Roman Metropollitan

Acoperisul1

Hotel & Restaurant Phoenix Roman

Sâmbătă, 9 iulie, de la ora 10.00, a avut loc – în Parcul Municipal din Roman – evenimentul: Unitate în diversitate / Identitate românească – Portul popular din zona Roman, activitate sub organizarea femeilor liberale din Zona Roman Metropollitan, coordonate de doamna consilier județean – Mihaela Isciuc.
A fost un moment deosebit, în care am putut regăsi frumusețea ancestrală și pură a identității noastre culturale, desenată prin portul tradițional și momente artistice de cânt și joc, specifice comunelor din zona Roman.
Am avut plăcerea să particip la acest eveniment special, alături de domnul ministru secretar de stat George Lazăr, domnul senator Eugen Țapu-Nazare, primari și viceprimari ai comunelor din zona metropolitană, consilieri județeni si locali, dar și a câteva sute de femei liberale, cele care au organizat atât de frumos această regăsire cu tradițiile locului.
Felicitări

și mulțumiri tuturor președintelor de Organizații de Femei Liberale din zonă, care s-au implicat în conceperea acestui superb eveniment, dar și domnilor primari: Miluc Grigoraș, Lucaci Ștefan, Pavel Bereșoae, Danut Arghiropol, Cristian Baciu, Dan-Marian Lupu, Adrian Ciobanu, Albert Lungu și Leonard Achiriloaei pentru sprijinul acordat. Faină zi, fain eveniment, faini oameni!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.