Dental Alliance

July 23, 2024

Deputat Laurențiu Leoreanu: Vești bune pentru cei care vor să obțină permisul de conducere!

0
YRY Residence

Go Padel Roman

Ca urmare a solicitărilor venite din partea unor instructorii auto, cu care am avut discuții și dezbateri pe această temă la cabinetul parlamentar din Roman, am susținut, în cadrul Comisiei pentru apărare, ordine publică şi siguranţă naţională din Camera Deputaților, pe care o prezidez, proiectul de lege care modifică O.U.G. 195/2002, privind circulația pe drumurile publice, în sensul în care timpul de așteptare de la promovarea examenului teoretic, până la examenul practic de obținere a permisului de conducere va putea fi redus considerabil!
Vorbim despre o flexibilizare a sistemului de examinare, pentru că proba teoretică se va putea susține oriunde în țară, nu numai în localitatea de domiciliu! Acest lucru permite alegerea unor intervale mai scurte de timp. Examenul practic va rămâne, din motive de limitări logistice, în formula de până acum.
➡ Ieri, proiectul de lege, ajuns la dezbaterile din plen, a fost adoptat în unanimitate de colegii din Camera Deputaților.
Este important, ca for legislativ, să fim atenți la detaliile care pot aduce plusuri in activitatea administrativă și operativitate în toate domeniile de activitate, fără a face rabat de la coerență și seriozitate.
Mai mult, mi se pare extrem de important ca atunci când primești argumentări viabile din partea celor pe care îi reprezinți, așa cum au rezultat din dialogul cu instructorii auto de care aminteam mai devreme și cărora le-am promis sprijinul, să depui tot efortul pentru a implementa soluțiile propuse. Am promis, am făcut!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.