Dental Alliance

July 23, 2024

Deputat Mara Calista: Este oficial – părinții pot beneficia de concediu şi indemnizaţie pentru îngrijirea copilului bolnav, în vârstă de până la 12 ani

0
YRY Residence

Go Padel Roman

Este oficial: Părinții pot beneficia de concediu şi indemnizaţie pentru îngrijirea copilului bolnav, în vârstă de până la 12 ani. A fost majorată vârsta copilului, pentru că legislația prevedea aceste drepturi doar pentru copiii în vârstă de până la 7 ani.
Am votat PENTRU adoptarea propunerii legislative pentru modificarea articolului 26 alin.(1) din O.U.G. nr.158/2005 privind concediile şi indemnizaţiile de asigurări sociale de sănătate, al cărei co – inițiatoare am fost alături de alți colegi.
”Asiguraţii au dreptul la concediu şi indemnizaţie pentru îngrijirea copilului bolnav în vârstă de până la 12 ani, iar în cazul copilului cu handicap, pentru afecţiunile intercurente, până la împlinirea vârstei de 18 ani.”
Ca și până acum îmi voi dedica activitatea parlamentară pentru a veni cu cele mai bune soluții pentru a-i proteja pe cei vulnerabili.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.