Dental Alliance

Deputat Mara Calista: Pentru a-i ajuta pe cetățeni în această perioadă complicată se majorează valoarea nominală a unui tichet de masă.

0
YRY Residence

Astăzi am votat pentru adoptarea proiectului de Lege pentru modificarea alin.(6) al art.24 din Legea nr.165/2018 privind acordarea biletelor de valoare. Pentru a-i ajuta pe cetățeni în această perioadă complicată se majorează valoarea nominală a unui tichet de masă.

🔷 În urma unui amendament pe care l-am depus alături de colegii parlamentari, valoarea nominală maximă a unui tichet de masă a fost majorată de la 20,17 lei/zi, la 30 de lei/zi, începând cu data de 1 iulie 2022. Această majorare înseamnă tichete în valoare de aproximativ 600 lei lunar, cheltuiala deductibilă pentru angajator și sumă pentru care angajatul datorează doar impozitul pe venit, în procent de 10%.

De asemenea, prin această lege se oferă posibilitatea ca plata taberelor pentru copii să poată fi făcută şi cu vouchere de vacanţă acordate părinţilor.

✅ ”Voucherele de vacanţă pot fi utilizate şi pentru acoperirea cheltuielilor cu taberele şcolare, naţionale sau tematice, organizate pe teritoriul României, la care participă copilul titularului. Procedura privind plata taberelor potrivit prezentului alineat se stabileşte prin ordin comun al ministrului educaţiei şi al ministrului finanţelor.”

Mai multe detalii aici: http://www.cdep.ro/pls/proiecte/upl_pck2015.proiect…

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap