Dental Alliance
November 30, 2022

Deputat Mara Calista: Sănătatea mintală este extrem de importantă, iar tinerele mame au nevoie de suport, de îndrumare și de răbdare din partea specialiștilor pentru a putea trece peste momentele grele ale depresiei post-partum

Acoperisul1

Hotel & Restaurant Phoenix Roman

Maternitatea este un dar de care ne bucurăm multe femei. Cu toate acestea, există momente pe care, din păcate, multe dintre tinerele mame încearcă să le ascundă: sentimentele și furtuna hormonală prin care trec. Multe proaspete mămici se confruntă cu depresia post – partum, o problemă pe care nu mai trebuie să o ignorăm, să o ascundem, ci să învățăm să o gestionăm și să o depășim pentru a ne bucura de noua noastră familie.

Alături de mai mulți colegi parlamentari am semnat propunerea legislativă prin care să marcăm „Săptămâna conștientizării depresiei post-partum”, anual, înainte de 1 octombrie.

Sănătatea mintală este extrem de importantă, iar tinerele mame au nevoie de suport, de îndrumare și de răbdare din partea specialiștilor pentru a putea trece peste momentele grele ale depresiei post-partum.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.