Dental Alliance
October 2, 2023

Deputat Mara Calista: Sănătatea mintală este extrem de importantă, iar tinerele mame au nevoie de suport, de îndrumare și de răbdare din partea specialiștilor pentru a putea trece peste momentele grele ale depresiei post-partum

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

Maternitatea este un dar de care ne bucurăm multe femei. Cu toate acestea, există momente pe care, din păcate, multe dintre tinerele mame încearcă să le ascundă: sentimentele și furtuna hormonală prin care trec. Multe proaspete mămici se confruntă cu depresia post – partum, o problemă pe care nu mai trebuie să o ignorăm, să o ascundem, ci să învățăm să o gestionăm și să o depășim pentru a ne bucura de noua noastră familie.

Alături de mai mulți colegi parlamentari am semnat propunerea legislativă prin care să marcăm „Săptămâna conștientizării depresiei post-partum”, anual, înainte de 1 octombrie.

Sănătatea mintală este extrem de importantă, iar tinerele mame au nevoie de suport, de îndrumare și de răbdare din partea specialiștilor pentru a putea trece peste momentele grele ale depresiei post-partum.

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap