Dental Alliance
March 2, 2024

Deputat Mara Calista: Venim în sprijinul familiilor prin majorarea indemnizației lunare pentru creșterea copiilor!

0
Carmangeria La Cimpoeșu

YRY Residence

Restaurant Portofino

Casa Căpraru

Majorarea se va face prin proiectul de Lege pentru modificarea alineatului 2 al articolului 2 din Ordonanţa de Urgenţă a Guvernului nr.111/2010 privind concediul şi indemnizaţia lunară pentru creşterea copiilor, pe care l-am inițiat alături de alți colegi parlamentari.

Proiectul a primit avize pozitive de la comisiile parlamentare de specialitate, Juridică, de disciplină şi imunităţi, pentru Drepturile omului, culte şi problemele minorităţilor naţionale, pentru Egalitatea de şanse pentru femei şi bărbaţi, pentru Sănătate şi familie.

Mai mult, vreau să le mulțumesc colegilor deputați de la Comisia de Buget, finanțe și bănci, pentru că au votat, în unanimitate, pentru avizarea favorabilă a acestei legi. Îi mulțumesc în mod special președintelui comisiei, colegul meu Bogdan Huțucă, pentru susținerea proaspetelor familii!

Am încredere că acest proiect va primi raport favorabil de adoptare în comisia din care fac parte, cea de Muncă și protecție socială, dar și în Plenul Camerei Deputaților, for decizional.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.