Dental Alliance

Deputat Mugur Cozmanciuc: Acces gratuit la terenurile de sport!

0
YRY Residence

Președintele României Klaus Iohannis a semnat astăzi Decretul privind promulgarea Legii pentru modificarea şi completarea art. 6 din Legea educației fizice şi sportului nr. 69/2000 (PL-x 564/04.10.2022).
Este o lege importantă, iar votul meu a fost pentru adoptare. Astfel că este permis accesul gratuit, la curțile și terenurile de sport exterioare ale unităților de învățământ care fac parte din domeniul public al comunelor, orașelor și municipiilor, tuturor copiilor, precum și tinerilor cu vârsta de peste 18 ani, care urmează cursurile învățământului liceal sau profesional!
În termen de 90 de zile de la data intrării în vigoare a prezentei legi, toate unitățile de învățământ vor introduce în regulamentele actuale de funcționare prevederi legate de acces și de modul de utilizare al curților și terenurilor de sport.

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap