September 19, 2021

Deputat Mugur Cozmanciuc: Am deplina încredere că modelele de dezvoltare pe care le propunem sunt capabile să genereze o schimbare în bine

pnl
Gândirea politică a umanităţii se leagă de însăşi gândirea liberală. Respectul pentru individ, ca element central al gândirii liberale, diversitate, dialog şi toleranţă, egalitate de şanse şi valori naţionale, sunt vectorii care au reclădit România sub auspiciile principiului „Prin noi înşine”.
Cele mai mari reuşite ale României moderne se leagă de activitatea politică a PNL. Războiul de Independenţă, Primul Război Mondial, Marea Unire de la 1 decembrie 1918, Constituţia din 1923, sunt câteva din evenimentele sublime ale istoriei noastre în care PNL a reprezentat forţa politică motrice care a modernizat statul român şi cu ajutorul căreia România s-a desăvârşit ca stat.
La 24 mai 1875, acum 146 de ani, lua ființă PNL, partid politic care va influența în mod decisiv istoria României de la înființare până în prezent. În acest sens, la ceas aniversar, doresc să aduc un omagiu oamenilor politici liberali care au contribuit la făurirea României și să le doresc mult succes generațiilor politice viitoare.
PNL este pregătit să facă faţă viitoarelor provocări politice, și-a asumat buna guvernare ca element principal care să schimbe relaţia stat – cetăţean. PNL a demonstrat că este un partid politic caracterizat de principii, capabil să dea o coerenţă politică, legislativă şi administrativă României.
Am deplina încredere că modelele de dezvoltare pe care le propunem sunt capabile să genereze o schimbare în bine. Transparenţa, integritatea, calitatea, sunt dezideratele pe care se construieşte un stat inteligent, cu un Guvern protectiv cu cetăţenii săi, un guvern cu o agendă concordantă cu nevoile românilor.
În final, mesajul pe care doresc să-l transmit este că de activitatea PNL se leagă cele mai mari realizări ale României, iar politicile elaborate de-a lungul vremii de PNL în interesul cetăţenilor sunt fundamentul unei relaţii stat – cetăţean solidă.

ȘtiiCă?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.