January 27, 2021

Deputat Mugur Cozmanciuc: Da, regiunea Moldovei va avea autostradă!

Da, regiunea Moldovei va avea autostradă! Spun asta din 2014, când am venit în județul Neamț. Despre culoarul care va lega Constanța de Gdansk, Polonia, am vorbit atunci și uite că lucrurile încep să prindă contur. Iar asta datorită Guvernului PNL. Vizita ministrului Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri Virgil Popescu și a ministrului Apărării Național Nicolae Ciucă în SUA are drept rezultat multe beneficii pentru țara noastră!

SUA vor să lege Portul Constanța de Marea Baltică printr-un proiect de infrastructură uriaș, care prevede construcția unei autostrăzi și a unei căi ferate care vor lega Marea Neagră de Marea Baltică. Ambele vor traversa regiunea Moldovei!

Asta înseamnă guvernare liberală, interes pentru investiții și dezvoltare. Vreau să le mulțumesc din nou colegilor mei din Guvern, în mod special premierului Ludovic Orban, miniștrilor Virgil Popescu și Lucian Bode, că au în vedere dezvoltarea zonei, a județului Neamț.

Da, se poate! Și în ciuda piedicilor pe care unii le pun la nivel județean vă asigur, dragi nemțeni, că mă voi preocupa ca Neamțul să aibă parte de bunăstare și respect.

Mugur Cozmanciuc

Deputat, PNL

ȘtiiCă?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.