Dental Alliance

June 21, 2024

Deputat Mugur Cozmanciuc: Dragi români, cu prilejul zilei istorice pe care o sărbătorim astăzi, vă urez sănătate, prosperitate și bunăstare în anul care tocmai a început.

0
YRY Residence

Go Padel Roman

La data de 24 ianuarie 1859 s-a înfăptuit Mica Unire sub domnia lui Alexandru Ioan Cuza, primul pas către îndeplinirea visului național. Datorită forţelor progresiste şi patriotice din Moldova şi Ţara Românească, ni s-a deschis drumul către Europa, un drum pe care țara noastră se va menține prin consecvență și viziune.
Astăzi, 164 de ani mai târziu, România se străduiește să-și apere idealurile și valorile care ne definesc ca popor. Am trecut prin două războaie mondiale și Războiul Rece, trecem prin crize economice, de sănătate și umanitare, iar acum prin actualul război de la granițele noastre. Ni se demonstrează întotdeauna că România este puternică atunci când poporul este unit. Să păstrăm această calitate în sufletele și în acțiunile noastre!
Dragi români, cu prilejul zilei istorice pe care o sărbătorim astăzi, vă urez sănătate, prosperitate și bunăstare în anul care tocmai a început. Să ne bucurăm împreună de fiecare moment în parte și să nu uităm că „locul românilor este în România”, adică în lăcașul pe care l-au zidit strămoșii și pe care liderii de la 1859, ajutați de o seamă de europeni, l-au fortificat sub forma nucleului statului unitar român.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.