Dental Alliance
April 2, 2023

Deputat Mugur Cozmanciuc: Fondurile europene care vin prin programele Politicii de Coeziune vor însuma, până în 2027, aproape 46 miliarde de euro

YRY Residence

Depozit Legume-Fructe

Pentru multe capitole, apelurile la depunerea de proiecte se vor deschide chiar anul acesta: 490 de apeluri pentru proiecte naționale și regionale, cu o valoare totală de aproape 36,5 miliarde euro.
Proiectele vor atinge multiple domenii de activitate și vor contribui la dezvoltarea unor elemente esențiale pentru infrastructurile-cheie ale țării: transporturi, sănătate, educație și eficiență energetică.
O atenție specială a fost acordată incluziunii sociale, domeniu care a primit o alocare de aproape un miliard de euro. Cu acești bani vor fi derulate programe specifice, precum crearea de întreprinderi sociale, îmbunătățirea serviciilor pentru persoanele cu dizabilități, soluții de sprijin pentru vârstnicii vulnerabili și construirea de locuințe sociale.

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap