Suplimente Alimentare Imunyze

Deputat Mugur Cozmanciuc: Guvernul susține mediul de afaceri! Au fost aprobate schemele de ajutor de stat prin care se asigură finanțare pentru programele IMM PROD

Acoperisul1

Condor Resort
Guvernul susține mediul de afaceri! Au fost aprobate schemele de ajutor de stat prin care se asigură finanțare pentru programele IMM PROD –  pentru industrializarea economiei, RURAL INVEST – pentru finanţarea afacerilor din mediul rural, GARANT CONSTRUCT – pentru sectorul construcţiilor și INNOVATION – pentru invenţii şi inovaţii.
Astfel că, firmele au acces la finanțare pentru realizarea proiectelor de investiţii și asigurarea continuităţii activităţii, iar statul acordă garanții și granturi, prin Fondul Național de Garantare a Creditelor pentru Întreprinderile Mici și Mijlocii SA-IFN, Fondul Român de Contragarantare SA, respectiv Fondul de Garantare a Creditului Rural SA-IFN.
Ajutorul de stat acoperă maximum 90% din creditele bancare acordate pentru investiţii şi/sau pentru susţinerea activităţii curente, precum și un grant compus din o componentă nerambursabilă de maximum 10% din valoarea finanțării garantate, comisioane de administrare și de risc și parțial costul aferent dobânzilor.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.