Dental Alliance

Deputat Mugur Cozmanciuc: Pachetul Sprijin pentru România, prezentat de premierul PNL Nicolae-Ionel Ciucă, este implementat rapid!

0
YRY Residence

✔Pachetul #SprijinpentruRomânia, prezentat de premierul PNL Nicolae-Ionel Ciucă, este implementat rapid! Astfel, reușim să protejăm locurile de muncă și să sprijinim angajații să treacă peste această perioadă economică dificilă!
↗️ Guvernul a adoptat prelungirea șomajului tehnic de 75% din salariu până la sfârşitul anului pentru angajații firmelor afectate de războiul din Ucraina. Valoarea programului este de 450 de milioane de lei, fonduri europene.
ℹ Peste două treimi din măsurile prevăzute în pachetul #SprijinPentruRomânia sunt active și produc deja efecte. Valoarea totală a pachetului este de 17,3 miliarde de lei, iar valoarea măsurilor adoptate deja este de 11,5 miliarde de lei.

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap