Dental Alliance
August 8, 2022

Deputat Mugur Cozmanciuc: Raport de activitate

Acoperisul1

AMF-Bruns

Complexul Tineretului Horia

Petrodan Construction

Anul 2021 a fost unul plin de provocări, dar am încercat să fiu constant și aplicat în activitatea de parlamentar. Așa cum v-am obișnuit, aș dori să fac o scurtă trecere în revistă a activității mele ca deputat:
Propuneri legislative inițiate: 14, din care 1 promulgată lege – Proiect de Lege pentru modificarea Legii nr.168/2020 pentru recunoaşterea meritelor personalului participant la acţiuni militare, misiuni şi operaţii pe teritoriul sau în afara teritoriului statului român şi acordarea unor drepturi acestuia, familiei acestuia şi urmaşilor celui decedat – Lege 278/2021.
Întrebări și interpelări: 130.
Am participat la ședințele comisiei de Apărare și Siguranță Națională, am votat la ședințele de plen și, de asemenea, am avut interacțiuni utile cu colegii din grupurilor de prietenie cu Parlamentele altor state, din care fac parte, respectiv: Georgia, Turcia, Muntenegru și China.
Vreau să le mulțumesc din nou cetățenilor pentru votul lor de încredere și le dau asigurări că le voi reprezenta în continuare interesele în Parlamentul României.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.