Dental Alliance
April 2, 2023

Deputat Mugur Cozmanciuc: Regiunea NORD – EST, inclusiv județul Neamț, beneficiază de o alocare de 958 milioane de euro, pentru investiții strategice

YRY Residence

Depozit Legume-Fructe

Investim în dezvoltarea comunităților locale! Politica de Coeziune 2021-2027 aduce momentul mult-așteptat pentru descentralizarea fondurilor europene și pentru dezvoltare echilibrată, de care are nevoie regiunea Moldovei.
Regiunea NORD – EST, inclusiv județul Neamț, beneficiază de o alocare de 958 milioane de euro, pentru investiții strategice care să răspundă aplicat nevoilor cetățenilor.
Numai în anul 2023 sunt 17 apeluri de proiecte pentru proiecte destinate calității aerului, cercetării, dezvoltării, inovării, digitalizării, educației, energiei și eficienței energetice, IMM și antreprenoriat, infrastructură de transport, mobilitate urbană și turism.

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap